Sałata z roszponką, mozzarellą, truskawkami i melonem
07 . 04 . 2021
𝐿𝑒𝓀𝓀𝑜.
Po babach, mazurkach, sałatkach jarzynowych i jajkach, chyba czas na coś lżejszego. Dlatego na kolację proponuję lekką i orzeźwiającą sałatę.
Aby ją przygotować, potrzebujesz roszponkę, parę pokrojonych truskawek, kuleczki mozzarelli di bufala, melona, pomidorki koktajlowe oraz prażone pestki słonecznika. Wszystkie składniki przełóż na półmisek i skrop odrobiną płynnego miodu i/ lub oliwy. Wymieszaj. Konsumuj z przyjemnością i kieliszkiem białego, schłodzonego wina.
KOMENTARZE (1)
Janina
06.01.2022 23:30:35
Pychota bardzo mi smakuje i bardzo często robię polecam
KOMENTARZE (1)