Sałata z roszponką, mozzarellą, truskawkami i melonem

07 . 04 . 2021
𝐿𝑒𝓀𝓀𝑜. Po babach, mazurkach, sałatkach jarzynowych i jajkach, chyba czas na coś lżejszego. Dlatego na kolację proponuję lekką i orzeźwiającą sałatę. Aby ją przygotować, potrzebujesz roszponkę, parę pokrojonych truskawek, kuleczki mozzarelli di bufala, melona, pomidorki koktajlowe oraz prażone pestki słonecznika. Wszystkie składniki przełóż na półmisek i skrop odrobiną płynnego miodu i/ lub oliwy. Wymieszaj. Konsumuj z przyjemnością i kieliszkiem białego, schłodzonego wina. 

KOMENTARZE (1)

Janina
06.01.2022 23:30:35

Pychota bardzo mi smakuje i bardzo często robię polecam

Zobacz odpowiedzi (1) / odpowiedz
Ida
21.03.2022 20:19:50

Dziękuję! Cieszę się bardzo!

Odpowiedz

ZOSTAW KOMENTARZ