饾挳饾挾艂饾挾饾搲饾挾 饾搹 饾搥饾挾饾搰饾搨饾憭饾搧饾捑饾搹饾憸饾搶饾挾饾搩饾搸饾搨 饾搰饾挾饾挿饾挾饾搰饾挿饾挾饾搰饾憭饾搨.
Na dnie p贸艂miska pouk艂adaj porwan膮 sa艂at臋 lodow膮, dodaj kuleczki sera koziego, gar艣膰 bor贸wek lub truskawek, podpra偶one orzechy, najlepiej w艂oskie oraz karmelizowany rabarbar. 艁ody偶ki rabarbaru umyj i pokr贸j na mniejsze kawa艂ki. Na patelni臋 wsyp 2-3 艂y偶ki cukru drobnego. Kiedy cukier si臋 rozpu艣ci i zacznie br膮zowie膰 w艂贸偶 na patelni臋 rabarbar, dodaj troszk臋 wody, du艣 rabarbar przez chwil臋. Dodaj do sa艂aty, polej cz臋艣ci膮 sosu, kt贸ry powsta艂 podczas karmelizowania. Zjedz na powietrzu.
KOMENTARZE (0)